Nieuws
mrt 13
nieuws_Enphase-training

Enphase Training: 22 juni Eindhoven

Donderdag 22 juni a.s. organiseert Natec i.s.m. Enphase een training in Eindhoven. Tijdens deze training leer je o.a. over de verschillen tussen de Envoy-S Standard en de Envoy-S Metered, maak je kennis met de Enphase AC batterij en leer je alles over de voordelen en het aanbieden van deze oplossing.
Wil je gaan starten met Enphase of vraag je je af of Enphase iets voor jou is? Dan is deelname aan de Enphase training absoluut de moeite waard!

Interesse?

Het evenement vindt plaats op 22 juni a.s. in de middag. Heb je interesse? Schrijf je dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan door een email te sturen naar info@natec.nl of door te bellen naar 073 68 40 834. Deelname aan de training is gratis.

Over Enphase

Enphase is marktleider in micro-omvormer technologie voor zonne-energiesystemen. Enphase combineert zonne-energietechnologie met netwerken en software om zonne-energiesystemen nog slimmer en efficiënter te maken. Enphase is opgericht in 2006 en is sinds 2012 actief in de Benelux. Meer weten? Bezoek eens de website van Enphase en houd onze website in de gaten.