Nieuws
jun 16

Nóg sneller installeren? ClickFit EVO maakt het mogelijk

Clickfit Evo is het nieuwe, revolutionaire hellend dak montagesysteem van Esdec. Het supersterke ClickFit Evo bestaat uit slechts 4 basiscomponenten waarmee alle gangbare zonnepanelen op ieder pannendak kunnen worden gemonteerd.

1.  Montagerail
De montagerail is dankzij het aluminium en de toegepaste holle-kamertechnologie heel licht en extreem sterk. Hierdoor kunnen er grotere overspanningen worden gemaakt en is de montagerail gemakkelijk te hanteren op het dak. De rail is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

2. Universele moduleklem
De klem is geschikt voor alle zonnepanelen met een framedikte tussen 30-50 mm. Door het slimme ontwerp is hij te gebruiken als middenklem en – in combinatie met de eindkap – ook als eindklem. De klemmen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

3. Universele dakhaak
De dakhaak is traploos in hoogte én breedte verstelbaar en dus te gebruiken bij alle mogelijke dakpan/panlat combinaties. Daarnaast lijnt de klikverbinding automatisch uit, is er een kabelmanagement systeem geïntegreerd en kan de dakhaak ook worden geschroefd aan het dak.

4. Eindkap
De eindkap zorgt voor een mooi en afgewerkt geheel én voor een winddichte afsluiting van de montagerail. De eindkap is bestand tegen langdurige blootstelling aan zonlicht en overige weersinvloeden. Het product is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

Accessoires
Naast deze 4 basiscomponenten heeft Esdec nog een aantal handige accessoires ontwikkeld zoals het koppelstuk, de kabelclip (voor het eenvoudig opbinden van stringbekabeling en de montage van micro-omvormers / poweroptimizers), het uitvulrubber en de montagehulp.

Interesse?

ClickFit Evo is nu verkrijgbaar bij Natec. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling. We zijn te bereiken via info@natec.nl of op 073 68 40 834.