Nieuws
jul 06

GoodWe MT Series uitermate geschikt voor SDE+ projecten

GoodWe is een Chinese omvormerfabrikant met een meer dan optimale prijs-kwaliteitverhouding. Een “dubbel A” notering door Photon bewijst dat GoodWe, ondanks zijn gunstige prijsniveau, absoluut niet onder doet voor andere omvormers.

GoodWe breidt het assortiment uit met de MT Series. Deze omvormers zijn uitermate geschikt voor SDE+ projecten.

De GoodWe MT-series bestaat uit grote driefase omvormers. De GoodWe omvormers zijn uitgerust met een extra groot gebruiksvriendelijk LCD scherm en 4 MPPTs. Op dit moment zijn de GW50K-MT en GW60K-MT beschikbaar. Naast de MT-serie zijn ook de DT-serieNS-serieD-NS-serie en DT-Smart serie bij Natec verkrijgbaar.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via info@natec.nl of bel 073 68 40 834.