073 68 40 834 levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

Clickfit en Flatfix

Clickfit en Flatfix

Esdec focust zich op de ontwikkeling en productie van montagesystemen van zonnepanelen. Esdec levert twee innovatieve systemen genaamd Clickfit en Flatfix. Deze zijn eenvoudig te plaatsen door installateurs op alle type daken. Met de Clickfit en Flatfix oplossingen worden zowel platte als hellende daken in een mum van tijd voorzien van zonnepanelen. Meer informatie over beide oplossingen lees je hieronder.

Clickfit montagesysteem

Het Clickfit montagesysteem is universeel en snel. Dit montagesysteem is flexibel en eenvoudig te monteren door installateurs in de zonne-energie branche. Natec heeft in haar assortiment de Clickfit Evo lijn en de Clickfit Basic lijn. Deze zijn beide geschikt voor montage op hellend dak. Beide staan garant voor een supersnelle installatie.

Flatfix montagesysteem

Het Flatfix montage systeem is geschikt voor de montage van zonnepanelen op een plat dak. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een kliksysteem waardoor de montage nu nog sneller. In het assortiment van Natec wordt de focust gelegd op Flatfix Fusion en Flatfix Eco. De fusion lijn is geschikt voor nagenoeg alle platte daken en is geschikt voor zowel grote als kleine systemen. De Eco lijn van Flatfix wordt met name gebruikt bij kleinere daken of daken met veel obstakels. De zonnepanelen kunnen met dit systeem afzonderlijk geplaatst worden op bijvoorbeeld garagedaken en carports.

Benieuwd naar de prijzen? Deze vind je hier nadat je bent ingelogd.

Producten

Altijd een perfecte oplossing voor elk type dak

Kortom, met deze twee onderconstructie systemen bestaat er altijd een perfecte oplossing voor elk type dak. Ben je niet zeker welke onderconstructie het beste past bij je zonnepaneel project? Gebruik dan de calculator, deze laat je precies zien welk systeem geschikt is voor de installatie van de zonnepanelen.

Klik hier om direct te starten met berekenen.

  • Geschikt voor alle type daken
  • 20 of 25 jaar productgarantie
  • Eenvoudig, flexibel en snel
  • Calculators beschikbaar

Meer weten? Bekijk de video’s

Stijn Vos over de Nederlandse markt en ontwikkeling van Esdec

Dieuwke Boersma over productontwikkeling

Jeroen Weller over windbelasting van onderzoek naar resultaat

Geef 24/7 je bestelling door

Schrijf je in voor onze solar e-mailnieuwsbrief:

Natec verwerkt je gegevens veilig. Privacy Statement