073 68 40 834 | levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

GSE Integration

GSE Integration in-dak montagesysteem

GSE integration levert montagesystemen voor PV-modules. Door te luisteren naar de markt, worden klanten voorzien van de meest innovatieve producten. Door de lage productiekosten is GSE in staat om prijstechnisch aantrekkelijke producten aan te bieden. Als laatst worden producten zorgvuldig getest en voorzien van de juiste certificaten. GSE focust zich op het in-daksysteem voor nagenoeg alle type daken en zonnepanelen. Het innovatieve systeem zorgt ervoor dat panelen snel en eenvoudig in het dak geïnstalleerd worden. Het systeem is ontwikkeld door installateurs van zonnepanelen en bestaat uit slechts enkele lichtgewicht onderdelen. Op deze manier wordt gebruikersgemak gewaarborgd. Het systeem is geschikt voor portrait en landscape montage, ideaal voor dakrenovatie en nieuwbouwwoningen.

Benieuwd naar de prijzen? Deze vind je hier nadat je bent ingelogd

Producten

De voordelen van het GSE Integration in-dak systeem

Natec voorziet in de juiste informatie voor het dakgeïntegreerd montagesysteem. Verschillende downloads zijn beschikbaar zoals datasheets en de handleiding van het GSE in-dak montagesysteem. Voor meer informatie over het in-dak systeem kun je terecht op de productpagina van deze fabrikant.
Verder verzorgt Natec regelmatig GSE praktijk trainingen waarbij je kennis kunt maken met het GSE in-daksysteem. Voor informatie over data van deze trainingen neem je contact op via info@natec.nl.

  • Lichtgewicht systeem
  • 100% waterdicht
  • Verschillende afmetingen
  • 10 jaar productgarantie

Meer weten? Bekijk de video’s

GSE: Interview met Oliver Baxter over distributie en implementatie

GSE: Interview met Oliver Baxter over nieuwe productontwikkelingen

Geef 24/7 je bestelling door

Schrijf je in voor onze solar e-mailnieuwsbrief:

Natec verwerkt je gegevens veilig. Privacy Statement