073 68 40 834 | levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

Down Lights

Verschillende series Down Lights

Op het gebied van Down Lights onderscheidt Natec zich door het brede programma van verschillende series, waardoor voor iedere situatie een passende oplossing is te vinden.

Polar Serie

Natec LED Polar Down Light 7 Watt Foto 2

De Polar serie betreft een assortiment kantelbare spots met geïntegreerde (dimbare) LED driver, beschikbaar in twee vermogens en twee lichtkleuren. Ideaal voor toepassingen als toiletgroepen, overkapping of carport, gangpaden etc.

Meer informatie

Cyclone serie

Natec LED Cyclone Downlight

De Cyclone serie is uniek door haar CCT switch op de achterzijde, om zo de gewenste kleurtemperatuur in te stellen of later aan te passen (keuze uit 3000, 4000 en 5700 Kelvin). Door zijn gematteerde kap nauwelijks verblindingshinder en een egale lichtuitstraling. Leverbaar met verschillende dimmogelijkheden (triac, 1-10V, Dali).

Meer informatie

Mistral Slim serie

Natec LED Mistral Slim Down Light 6 Watt foto 1

De Mistral Slim serie kenmerkt zich door haar geringe inbouwdiepte; ideaal voor ruimten waar hoogte een beperking is en waar een egale lichtuitstraling wenselijk is. Armatuur wordt geleverd met geïntegreerde dimbare LED driver.

Meer informatie

Thunder Serie

Natec LED Thunder Down Light 28 Watt foto 2

Thunder Down Lights zijn perfect voor ruimten waar een minimale verblinding en het optisch effect belangrijk zijn. De LED ligt verdiept in het armatuur, waardoor een UGR waarde van liefst <16 behaald wordt. Hierdoor zijn de Thunder armaturen ook uitermate geschikt voor kantooromgevingen, daar deze voldoen aan de NEN normering (NEN-EN 12464-1). Door zijn spiegelreflector is dit model ook optisch het paradepaardje van Natec’s Down Light Serie.

Meer informatie
Direct bestellen? Bel 073 68 40 834 of geef 24/7 uw bestelling door: