073 68 40 834 | levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

Natec uw groothandel in Solar

Als officieel distributeur van een groot aantal A-merken zonnepanelen, omvormers en onderconstructie voorzien wij installateurs van de allerbeste materialen op het gebied van zonne-energie. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op het gebied van projectvoorbereiding, maken wij achteraf betalen mogelijk en kun je kiezen voor een tijdslevering op de locatie van je keuze. Kortom: alles om jou als installateur succesvol te laten ondernemen.

Wat doen we?

Natec voorziet dagelijks installateurs van de allerbeste materialen op het gebied van zonne-energie. Sinds 2004 zijn we actief als groothandel en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd distributeur van grote merken zoals Canadian Solar, JA Solar, Panasonic en GoodWe en Enphase.

Wat kunt u verwachten?

Bulk leveringen of compleet samengestelde pakketten op maat, je order afhalen of liever laten leveren op locatie? De keuze is aan jou. Een groot deel van ons assortiment is standaard op voorraad en dus direct leverbaar.

Waar zijn we gevestigd?

Wij zijn gevestigd in zowel Nederland als België. Ons kantoor en magazijn kun je vinden aan de Graaf van Solmsweg 50-T in ‘s-Hertogenbosch te bereiken via 073-684 0834. Ons kantoor in België is gevestigd aan de Rubensstraat 104 in Turnhout te bereiken via +32 014 47 0841.

Het Natec Team

Maak kennis met ons team van enthousiaste, ervaren medewerkers.

Willem Schwaner

Verkoop
Lees meer

Nog niet bekend met zonnepanelen? Neem dan eens contact op met Willem. Naast veel technische kennis heeft hij een perfecte kijk op de mogelijkheden rondom solar.

Tom van Grinsven

Tom van Grinsven

Verkoop
Lees meer

Robert Vegter

Verkoop
Lees meer

Robert is werkzaam als accountmanager binnen Natec. Onze klanten kunnen hem bereiken met alle vragen met betrekking tot onze prijzen en producten, met in het bijzonder het montagemateriaal. Robert ondersteunt onze klanten graag van A tot Z in het scoren en uitvoeren van zonnestroomprojecten.

Luuk Goumans

Verkoop
Lees meer

Luuk Goumans werkt in de Sales bij Natec en bedient samen met Willem Schwaner voornamelijk de klanten in het Oosten van het land, ‘alles rechts van Den Bosch’. Daarnaast is hij vooral actief in zijn eigen regio en dat betreft: Limburg, Oost-Brabant en Gelderland.

Luuk: “Klanten kunnen mij benaderen als ze zonnepanelen nodig hebben of als ze koffie willen drinken 😉 😉 Grapje! Klanten kunnen met alle vragen omtrent zonnepaneelinstallaties bij mij terecht, van een klein residentieel systeem tot een groot commercieel project inclusief SDE subsidie. Ik help en adviseer ze hier graag bij. Eindklant tevreden, onze klant tevreden, wij tevreden.

Jet Jonkergouw

Operationeel medewerker
Lees meer

Jet is operationeel commercieel medewerker bij Natec. Ze draagt zorg voor een juiste orderverwerking, transport en nog veel kleine zaken die erbij komen kijken. Iedereen zal haar wel eens spreken met vragen over leveringen, voorraden en lopende orders.

Jet: “Ik ga tevreden naar huis op het moment dat de klant tevreden is over de service en leveringen. In de dagelijkse leven krijg ik, naast zonne- en windenergie, energie van water! Ik houd van zwemmen en in mijn vrije tijd zoek ik graag de zon op om te duiken.”

Han van de Veerdonk

Binnendienst
Lees meer

Han is operationeel commercieel medewerker bij Natec. Hij ondersteunt voornamelijk de sales-afdeling met het verwerken van order/offerte aanvragen, calculaties en het onderhouden van klantcontact.

Han: “Klanten mogen mij bellen voor de meer technische vragen over de geleverde of te leveren producten zoals panelen, omvormers en onderconstructie. Ik kijk graag mee naar de mogelijkheden om een project uit te werken tot een succes.”

Marijke Pijnenburg

Marijke Pijnenburg

Binnendienst
Lees meer

Marijke is binnendienst medewerker bij Natec en zorgt voor de juiste verwerking van orders, transport, facturatie.

Marijke: “Ik heb passie voor mijn werk en denk mee met onze klanten om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen, hopelijk naar hun tevredenheid.  Energie krijg ik in mijn vrije tijd door leuke ritten te maken op mijn motor en zakelijk van de teamspirit bij Natec.”

Steven Poppelaars

Steven Poppelaars

Binnendienst
Lees meer

Bas Engelen

Directeur
Lees Meer

Als directeur-eigenaar zet Bas al ruim 12 jaar de koers van Natec uit. Als pionier in de zonne-energie kent Bas zijn pappenheimers.

Floor

Floor van Hees

Inkoop
Lees meer

Floor regelt alles op het gebied van inkoop bij Natec.

Loes Janssen

Operationeel manager
Lees meer

Loes is verantwoordelijk voor de proceskant binnen Natec. Zie je mogelijkheden voor verbetering in onze dienstverlening? Laat het haar zeker weten!

Loes: “Ik krijg energie van het Natec team dat iedere dag weer klaar staat voor onze klanten en voor elkaar.”

Nora van de Meerakker

Management Trainee
Lees meer

Als management trainee kun je Nora de komende tijd tegen komen op alle afdelingen binnen de organisatie. Op deze manier gaat ze alle facetten van de organisatie in de praktijk ervaren om hier vervolgens op in te spelen.

Nora: “De dynamiek van de branche en de passie van mijn collega’s houdt mij scherp en vol ambitie.”

Joeri van der Eng

Magazijn
Lees meer

Joeri stuurt het magazijn aan en zorgt er samen met het team voor dat alle orders de deur uit gaan. Als Natec klant zie je Joeri niet vaak maar hij kent elke klant en weet precies welke mooie projecten er uitgeleverd worden.

Teun Bosch

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Teun regelt het voor u!

Kees van Son

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Kees regelt het voor u!

Iris van Klompenburg

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Iris regelt het voor u!

Wessel Ackermans

Wessel de Leeuw

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Wessel regelt het voor u!

jordy

Jordy Tinus

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Jordy regelt het voor u!

José Laguna

Data beheer
Lees meer

U zult waarschijnlijk niet vaak direct met José te maken hebben, maar op de achtergrond zorgt José ervoor dat onze producten snel en veelal direct uit voorraad kunnen worden geleverd.

Arjan van Tent

Financieel
Lees meer

Als ervaren financiële man zorgt Arjan ervoor dat de boekhouding en betalingen in goede banen worden geleid en uw orders snel kunnen worden verwerkt.

Sjoerd van Herpen

Verkoop LED
Lees Meer

Sjoerd is verantwoordelijk voor de afdeling Verlichting binnen Natec. Klanten kunnen hem benaderen voor alle verlichting gerelateerde vraagstukken.

Sjoerd: “Ik krijg energie van het contact met onze klanten en mijn collega’s. Daarnaast gaat mijn bloed sneller stromen van de innovaties waarmee de verlichtingswereld mij iedere keer weer weet te verrassen.”

Joris Maas

Joris Maas

Digital Marketeer
Lees meer

Joris is als Digital Marketeer verantwoordelijk voor de digitale transitie bij Natec. Hij zal zich veel bezig houden met de optimalisatie van de klantreis en de digitalisering van processen.

Joris: “Ik krijg veel energie van het samen met collega’s, klanten en partners verbeteren van de processen binnen onze dynamische onderneming door inzet van digitale technieken”

Elles Welsink

Marketing
Lees meer

Elles is verantwoordelijk voor alle marketing uitingen van Natec en de organisatie van de diverse Natec evenementen.

Elles: Ik krijg energie van de positive vibe en het enthousiasme dat mijn collega’s dagelijks hebben. Samen sparren over de toekomst en hoe we klaar kunnen staan voor onze klanten vind ik het aller leukst.

Sander van Asten

Sander van Asten

Stagiaire
Lees meer

Sander is stagiair op de marketingafdeling bij Natec.

Sander: “Ik krijg energie van het succesvol verder helpen van mensen. Dit is in mijn stageperiode met betrekking op de stageopdracht; het segmenteren van klanten. Hier zit veel uitdaging in voor mij en ik heb er onwijs veel zin in!”

Schrijf je in voor onze solar e-mailnieuwsbrief:

Natec verwerkt je gegevens veilig. Privacy Statement