073 68 40 834 | levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

Natec, dé gespecialiseerde solarpartner van de Benelux

Sinds 2004 is Natec uitgegroeid tot een van de grootste distributeurs van A-merk solarproducten van de Benelux. Als marktleider in solar hebben wij ons gespecialiseerd in optimale beschikbaarheid van ons assortiment. Dit doen wij dagelijks met veel energie en betrokkenheid met als doel onze klanten succesvol te maken.

Natec werkt nauw samen met zowel haar leveranciers als klanten. Waarbij Natec de schakel is tussen de mondiale solar fabrikanten en de landelijke professionele solar installateurs die zich dagelijks bezig houdt met het uitvoeren van installaties.

Ben je professioneel installateur, installeer je jaarlijks minimaal 1 MW en ben je benieuwd of Natec jou kan bieden waar je naar op zoek bent in een solarpartner? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Flexibel – betrokken – betrouwbaar

Het Natec Team

Maak kennis met ons team van enthousiaste, ervaren medewerkers.

Willem Schwaner

Verkoop
Lees meer

Nog niet bekend met zonnepanelen? Neem dan eens contact op met Willem. Naast veel technische kennis heeft hij een perfecte kijk op de mogelijkheden rondom solar.

Tom van Grinsven

Tom van Grinsven

Verkoop
Lees meer

Tom is accountmanager bij Natec. “Vandaag sparren met klanten over belangrijke keuzes om ook morgen weer succesvol te zijn. Een vraagbaak zijn voor professionele Solar installateurs over een breed assortiment producten en strategische keuzes. Relaties onderhouden met onze trouwe partners van Nederland tot in Sjanghai om onze positie en voorsprong als marktleider te bewaken. Samenwerken met installateurs,  producten leveren die iedere dag weer leiden tot vooruitstrevende projecten voor een schonere toekomst. Zomaar een aantal onderwerpen die dagelijks voorbij komen en mij al 10 jaar motiveren bij Natec!”

Robert Vegter

Verkoop
Lees meer

Robert is werkzaam als accountmanager binnen Natec. Onze klanten kunnen hem bereiken met alle vragen met betrekking tot onze prijzen en producten, met in het bijzonder het montagemateriaal. Robert ondersteunt onze klanten graag van A tot Z in het scoren en uitvoeren van zonnestroomprojecten.

Luuk Goumans

Verkoop
Lees meer

Luuk is accountmanager bij Natec. “Klanten kunnen met alle vragen omtrent zonnepaneelinstallaties bij mij terecht, van een klein residentieel systeem tot een groot commercieel project inclusief SDE subsidie. Ik help en adviseer ze hier graag bijEindklant tevreden, onze klant tevreden, wij tevreden. Zakelijk krijg ik energie van het behalen van successen met mijn klanten en met Natec. Privé krijg ik energie van beweging: fitness, hardlopen en golf.

Steven Poppelaars

Steven Poppelaars

Binnendienst - 073 220 29 18
Lees meer

Han van de Veerdonk

Binnendienst - 073 220 29 15
Lees meer

Han is operationeel commercieel medewerker bij Natec. Hij ondersteunt voornamelijk de sales-afdeling met het verwerken van order/offerte aanvragen, calculaties en het onderhouden van klantcontact.

Han: “Klanten mogen mij bellen voor de meer technische vragen over de geleverde of te leveren producten zoals panelen, omvormers en onderconstructie. Ik kijk graag mee naar de mogelijkheden om een project uit te werken tot een succes.”

Marijke Pijnenburg

Marijke Pijnenburg

Binnendienst - 073 220 29 19
Lees meer

Marijke is binnendienst medewerker bij Natec en zorgt voor de juiste verwerking van orders, transport, facturatie.

Marijke: “Ik heb passie voor mijn werk en denk mee met onze klanten om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen, hopelijk naar hun tevredenheid.  Energie krijg ik in mijn vrije tijd door leuke ritten te maken op mijn motor en zakelijk van de teamspirit bij Natec.”

Nicky van der Linden

Binnendienst - 073 220 29 26
Lees meer

Nicky is operationeel commercieel medewerker bij Natec.

Zij schrijft heel snel een leuke quote over zichzelf voor deze pagina.

Sven van Zandwijk

Sven van Zandwijk

Binnendienst - 073 220 29 28
Lees meer

Volgt

Vincent van Rozendaal

Vincent van Rozendaal

Binnendienst - 073 220 29 27
Lees meer

Volgt

Bas Engelen

Directeur
Lees meer

Als directeur-eigenaar zet Bas al ruim 15 jaar de koers van Natec uit. Als pionier in de zonne-energie kent Bas zijn pappenheimers.

Floor

Floor van Hees

Inkoop
Lees meer

Floor regelt alles op het gebied van inkoop bij Natec.

Ingrid Koops

Inkoop
Lees meer

Volgt

Yuan Chen

Inkoop
Lees meer

Volgt

Loes Janssen

Operationeel manager
Lees meer

Loes is verantwoordelijk voor de proceskant binnen Natec. Zie je mogelijkheden voor verbetering in onze dienstverlening? Laat het haar zeker weten!

Loes: “Ik krijg energie van het Natec team dat iedere dag weer klaar staat voor onze klanten en voor elkaar.”

Nora van de Meerakker

Management Assistent
Lees meer

Als management assistent kun je Nora tegenkomen op alle afdelingen binnen de organisatie. Op deze manier gaat ze alle facetten van de organisatie in de praktijk ervaren om hier vervolgens op in te spelen.

Nora: “De dynamiek van de branche en de passie van mijn collega’s houdt mij scherp en vol ambitie.”

Joris Maas

Joris Maas

Digital Marketeer
Lees meer

Joris is als Digital Marketeer verantwoordelijk voor de digitale transitie bij Natec. Hij zal zich veel bezig houden met de optimalisatie van de klantreis en de digitalisering van processen.

Joris: “Ik krijg veel energie van het samen met collega’s, klanten en partners verbeteren van de processen binnen onze dynamische onderneming door inzet van digitale technieken”

Elles Welsink

Marketing
Lees meer

Elles is verantwoordelijk voor alle marketing uitingen van Natec en de organisatie van de diverse Natec evenementen.

Elles: Ik krijg energie van de positive vibe en het enthousiasme dat mijn collega’s dagelijks hebben. Samen sparren over de toekomst en hoe we klaar kunnen staan voor onze klanten vind ik het aller leukst.

Tim Strengers

Tim Strengers

Financieel directeur
Lees meer

Tim is financieel directeur bij Natec.

Hij schrijft heel snel een leuke quote over zichzelf voor deze pagina.

Arjan van Tent

Financieel
Lees meer

Als ervaren financiële man zorgt Arjan ervoor dat de boekhouding en betalingen in goede banen worden geleid en uw orders snel kunnen worden verwerkt.

Leontien Baijings

Leontien Baijings

Financieel / Administratie
Lees meer

Als ervaren financiële vrouw zorgt Leontien ervoor dat de boekhouding en betalingen in goede banen worden geleid en uw orders snel kunnen worden verwerkt.

Joeri van der Eng

Magazijn
Lees meer

Joeri stuurt het magazijn aan en zorgt er samen met het team voor dat alle orders de deur uit gaan. Als Natec klant zie je Joeri niet vaak maar hij kent elke klant en weet precies welke mooie projecten er uitgeleverd worden.

Teun Bosch

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Teun regelt het voor u!

José Laguna

Data beheer
Lees meer

U zult waarschijnlijk niet vaak direct met José te maken hebben, maar op de achtergrond zorgt José ervoor dat onze producten snel en veelal direct uit voorraad kunnen worden geleverd.

Brigitta Kneten

Brigitta Kneten

Gastvrouw
Lees meer

Brigitta is gastvrouw bij Natec.

Niek Tappe

Niek Tappe

Facilitair
Lees meer

Niek is facilitair medewerker bij Natec.

Niek: “Het Natec team zorgt ervoor dat ik veel kennis vergaar tijdens mijn stageperiode! U kunt mij altijd benaderen voor informatie met betrekking tot de trainingen die door Natec worden georganiseerd.

Kyle van der Vliet

Kyle van der Vliet

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Kyle regelt het voor u!

Kees van Son

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Kees regelt het voor u!

Iris van Klompenburg

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Iris regelt het voor u!

jordy

Jordy Tinus

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Jordy regelt het voor u!

Vacatures

Diverse functies
Lees meer

Heb je ervaring, ben je een teamplayer en wil je jezelf verder ontwikkelen binnen Natec en de dynamische zonne-energiesector? Bekijk vacatures.

Schrijf je in voor onze solar e-mailnieuwsbrief:

Natec verwerkt je gegevens veilig. Privacy Statement