073 68 40 834 | levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

Natec uw groothandel in Solar en Led

Als officieel distributeur van een groot aantal A-merken voorzien wij installateurs van de allerbeste materialen op het gebied van zonne-energie en led verlichting. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op het gebied van projectvoorbereiding, maken wij achteraf betalen mogelijk en kun je kiezen voor een tijdslevering op de locatie van je keuze. Kortom: alles om jou als installateur succesvol te laten ondernemen.

Wat doen we?

Natec voorziet dagelijks installateurs van de allerbeste materialen op het gebied van zonne-energie en led verlichting. Sinds 2004 zijn we actief als groothandel en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd distributeur van grote merken zoals Canadian Solar, JA Solar, Panasonic en GoodWe en Enphase.

Wat kunt u verwachten?

Bulk leveringen of compleet samengestelde pakketten op maat, je order afhalen of liever laten leveren op locatie? De keuze is aan jou. Een groot deel van ons assortiment is standaard op voorraad en dus direct leverbaar.

Het Natec Team

Maak kennis met ons team van enthousiaste, ervaren medewerkers.

Willem Schwaner

Verkoop
Lees meer

Nog niet bekend met zonnepanelen? Neem dan eens contact op met Willem. Naast veel technische kennis heeft hij een perfecte kijk op de mogelijkheden rondom solar.

Sjoerd van Herpen

Verkoop LED
Lees Meer

Sjoerd is verantwoordelijk voor de afdeling Verlichting binnen Natec. Klanten kunnen hem benaderen voor alle verlichting gerelateerde vraagstukken.

Sjoerd: “Ik krijg energie van het contact met onze klanten en mijn collega’s. Daarnaast gaat mijn bloed sneller stromen van de innovaties waarmee de verlichtingswereld mij iedere keer weer weet te verrassen.”

Loes Janssen

Operationeel manager
Lees meer

Loes is verantwoordelijk voor de proceskant binnen Natec. Zie je mogelijkheden voor verbetering in onze dienstverlening? Laat het haar zeker weten!

Loes: “Ik krijg energie van het Natec team dat iedere dag weer klaar staat voor onze klanten en voor elkaar.”

Bas Engelen

Directeur
Lees Meer

Als directeur-eigenaar zet Bas al ruim 12 jaar de koers van Natec uit. Als pionier in de zonne-energie kent Bas zijn pappenheimers.

Luuk Goumans

Verkoop
Lees meer

Luuk Goumans werkt in de Sales bij Natec en bedient samen met Willem Schwaner voornamelijk de klanten in het Oosten van het land, ‘alles rechts van Den Bosch’. Daarnaast is hij vooral actief in zijn eigen regio en dat betreft: Limburg, Oost-Brabant en Gelderland.

Luuk: “Klanten kunnen mij benaderen als ze zonnepanelen nodig hebben of als ze koffie willen drinken 😉 😉 Grapje! Klanten kunnen met alle vragen omtrent zonnepanelen installaties bij mij terecht, van een klein residentieel systeem tot een groot commercieel project inclusief SDE subsidie. Ik help en adviseer ze hier graag bij. Eindklant tevreden, onze klant tevreden, wij tevreden.

Robert Vegter

Verkoop
Lees meer

Robert is werkzaam als accountmanager binnen Natec. Onze klanten kunnen hem bereiken met alle vragen met betrekking tot onze prijzen en producten, met in het bijzonder het montagemateriaal. Robert ondersteunt onze klanten graag van A tot Z in het scoren en uitvoeren van zonnestroomprojecten.

Jet Jonkergouw

Operationeel medewerker
Lees meer

Jet is operationeel commercieel medewerker bij Natec. Ze draag zorg voor een juiste orderverwerking, transport en nog veel kleine zaken die erbij komen kijken. Iedereen zal haar wel eens spreken met vragen over leveringen, voorraden en lopende orders.

Jet: “Ik ga tevreden naar huis op het moment dat de klant tevreden is over de service en leveringen. In de dagelijkse leven krijg ik, naast zonne- en windenergie, energie van water! Ik houd van zwemmen en in mijn vrije tijd zoek ik graag de zon op om te duiken.”

Han van de Veerdonk

Binnendienst
Lees meer

Sinds november 2017 is Han in dienst bij Natec, waar hij voornamelijk de verkoop ondersteun met het verwerken van order/offerte aanvragen, calculaties en het onderhouden van klantcontact.

Han: “Klanten mogen mij bellen voor de meer technische vragen over de geleverde of te leveren producten zoals panelen, omvormers en onderconstructie. Ik kijk graag mee naar de mogelijkheden om een project uit te werken tot een succes.”

Jim Gudden

Jim Gudden

LED specialist
Lees meer

Jim is de LED specialist van Natec. Voor al je vragen over LED verlichting kun je bij hem terecht.

Jim: “Ik krijg energie van tevreden klanten die steeds terug komen bij Natec voor al hun LED verlichting.”

Joeri van der Eng

Magazijn
Lees meer

Joeri stuurt het magazijn aan en zorgt er samen met Jet, Max en Kees voor dat alle orders de deur uit gaan. Als Natec klant zie je Joeri niet vaak maar hij kent elke klant en weet precies welke mooie projecten er uitgeleverd worden.

Teun Bosch

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Teun regelt het voor u!

Kees van Son

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Kees regelt het voor u!

Dennis Hilgerdenaar

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Dennis regelt het voor u!

Floor

Floor van Hees

Inkoop
Lees meer

Floor regelt alles op het gebied van inkoop bij Natec.

José Laguna

Data beheer
Lees meer

U zult waarschijnlijk niet vaak direct met José te maken hebben maar op de achtergrond zorgt José ervoor dat onze producten snel en veelal direct uit voorraad kunnen worden geleverd.

Arjan van Tent

Financieel
Lees meer

Als ervaren financiële man zorgt Arjan ervoor dat de boekhouding en betalingen in goede banen wordt geleid en uw orders snel kunnen worden verwerkt.

Iris van Klompenburg

Magazijn
Lees meer

Uw order laten bezorgen of juist liever zelf afhalen? Iris regelt het voor u!

Nora van de Meerakker

Marketingmedewerker
Lees meer

Elles Welsink

Marketing
Lees meer

Elles is verantwoordelijk voor alle marketing uitingen van Natec en de organisatie van de diverse Natec evenementen.

Elles: Ik krijg energie van de positive vibe en het enthousiasme dat mijn collega’s dagelijks hebben. Samen sparren over de toekomst en hoe we klaar kunnen staan voor onze klanten vind ik het aller leukst.