073 68 40 834 levertijd Voor 12.30 uur besteld, morgen in huis

Suntech

Suntech zonnepanelen

Suntech is een van de oudste zonnepaneelfabrikanten en een echte koploper op het gebied van technologische ontwikkeling in de zonne-energie branche. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2001 is er een nauwe samenwerking tussen de uitgebreide R&D afdeling en de Universiteit van New South Wales in Australië welke gespecialiseerd is in zonne-energie. Elk Suntech paneel is met grote zorg gefabriceerd om een optimale prestatie te kunnen leveren. De oerdegelijke zonnepanelen kunnen een belasting aan tot orkaan categorie 5 omdat de gebruikte materialen ijzersterk zijn en toch licht van gewicht. Kortom, Suntech biedt kwaliteitsproducten met state-of-the-art technologie.

Suntech focust zich op het continue proces van ontwikkelen, produceren en verbeteren van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en het productieproces hiervan. Hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en kostenvoordelen voor klanten, daar staat deze zonnepaneel fabrikant voor. Suntech maakt gebruik van een nieuwe technologie waardoor ook halve cel panelen zijn ontwikkeld. Daarnaast zijn de panelen van Suntech opgebouwd met hoogwaardige PERC cellen. Op deze manier ontstaat er een hoger rendement.

Benieuwd naar de prijzen? Deze vind je hier nadat je bent ingelogd

Producten

De voordelen van Suntech: 25 jaar vermogens- en 12 jaar productgarantie

Natec heeft verschillende zonnepanelen met verschillende rendementen in haar assortiment. Wij leveren hoog rendement poly panelen. Daarnaast zijn de Mono en Mono Full Black zeer populair. Alle producten worden voorzien van de juiste downloads waaronder productsheets en garantiedocumenten. De verschillende PV-modules zijn allemaal in het bezit van de benodigde certificaten en keurmerken. Daarnaast hebben de producten 25 jaar vermogensgarantie en 12 jaar productgarantie.

  • Koploper in technologische ontwikkelingen
  • Zonnepaneel kan orkaan categorie 5 doorstaan
  • Halve en hele cell panelen
  • 25 jaar vermogensgarantie
  • 12 jaar productgarantie

Meer weten? Bekijk de video’s

SUNTECH: Interview met Vincent Cao, Vice President Global Sales, over solar markt

SUNTECH: Interview met Thilo Kinkel over het lanceren van de batterij markt

SUNTECH: Interview met Simon de Sitter over paneel efficiëntie en transport

SUNTECH: Interview met Simon de Sitter over technische ontwikkelingen

SUNTECH: Interview met Simon de Sitter over de lange samenwerking met Natec

Geef 24/7 je bestelling door

Schrijf je in voor onze solar e-mailnieuwsbrief:

Natec verwerkt je gegevens veilig. Privacy Statement